Εμείς

Πάθος και μεράκι

Nomad`s House

Σημείο αναφοράς είναι η θάλασσα, καθώς απέχει 70 μ. από αυτήν. Εδώ, ανατολικά της Πάρου, στον παραθαλάσσιο Λογαρά, το παρελθόν και το παρόν του είναι συνδεδεμένο μαζί της.

 

Έτσι, κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή του, το 2016, κύριο μέλημα ήταν η αρχιτεκτονική του να οριστεί από το φυσικό τοπίο, την θάλασσα, τον ήλιο, τον άνεμο και την κληρονομιά του τόπου. Βασικοί γεωμετρικοί όγκοι από τοπική λευκή πέτρα δημιουργούν πέντε κτίρια με 10 διαφορετικούς χώρους φιλοξενίας, απάνεμες στοές, γέφυρες, διαδρόμους και εσωτερικές αυλές. Φωτεινό και εξωστρεφές κάτω από τον ήλιο.

 

Για το εσωτερικό των σπιτιών, επιλέχτηκαν φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο και σχεδιάστηκε εξαρχής η βασική επίπλωση ειδικά για τους χώρους και τις ανάγκες τους. Στις αυλές αναπτύσσονται φυτά και μυρωδικά βότανα μαγειρικής χρήσης.

 

Φόρος τιμής στην θάλασσα, το τοπίο της Πάρου, το παλιό Σουηδικό συγκρότημα με το όνομα Nomads και τους ανθρώπους, σας υποδέχεται για να γνωρίσετε την άλλη πλευρά της Πάρου, εκεί όπου ανατέλλει ο ήλιος.