Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

για το Ξενοδοχείο Nomads House Hotel

Τελευταία Ενημέρωση: 28/01/2024

Πολιτική Κρατήσεων

Για την κράτηση απαιτείται κατάθεση ανάλογα με τις διανυκτερεύσεις όπως περιγράφεται παρακάτω:

 • Από 2 εώς 4 διανυκτερεύσεις απαιτείται κατάθεση του ποσού μίας (1) διανυκτέρευσης ώς προκαταβολή.
 • Από 5 εώς 8 διανυκτερεύσεις απαιτείται κατάθεση του ποσού  δύο (2) διανυκτερεύσεων ώς προκαταβολή.
 • Απο 9 έως 15 διανυκτερεύσεις απαιτείται κατάθεση του ποσού τριών (3)  διανυκτερεύσεων ώς προκαταβολή.

Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται κατάθεση προκαταβολής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα

OWNER’S NAME: KONSTANTINOS KOUTSIAFTIS AND CO G.P.
IBAN :GR 75 0110 4550 0000 4554 4037 463

SWIFT CODE: ETHNGRAA

Τυχόν τραπεζικά έξοδα εμβάσματος ή μετατροπής συναλλάγματος, βαρύνουν αποκλειστικά τον ενοικιαστή.

Εάν η κατάθεση της προκαταβολής δεν γίνει εντός 48 ωρών από την στιγμή της προκράτησης ,και το αποδεικτικό κατάθεσης για οποιονδήποτε λόγο δεν αποσταλεί στο email του Nomad’s House Hotel, τότε η προκράτηση ακυρώνεται αυτόματα.

Από 1/1/2024 σύμφωνα με το ΚΥΑ με Α.1217/2023 (ΦΕΚ Β’7535/31.12.2023), επιπλέον της τιμής του δωματίου, επιβάλλεται ο φόρος ανθεκτικότητας στην  κλιματική κρίση. Ο φόρος ανέρχεται σε 1,50€ ανά διανυκτέρευση, βαρύνει τον ενοικιαστή του δωματίου και εισπράττεται πριν την αναχώρηση.


Ελάχιστη Παραμονή

Η ελάχιστη κράτηση είναι 3 διανυκτερεύσεις για τους απο 1 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου και δύο διανυκτερεύσεις για όλους τους υπόλοιπους μήνες λειτουργίας.


Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περιπτωση που ακυρωσετε την κράτησή σας 30 ημέρες ή παραπάνω από την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή επιστρέφεται και δεν χρεώνεστε κανένα ποσό ως ακυρωτικά.

Στην περίπτωση που ακυρώσετε την κράτησή σας σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών από την ημερομηνία άφιξής σας,η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.


Πολιτική Check-in

 • Ώρα check-in: 15:00 μμ
 • Ώρα check-out: 12:00 πμ

Παρέχεται η δυνατότητα check-in νωρίτερα ή check-out αργότερα ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Το late check-in μετά τις 20:00 επιβαρύνεται με κόστος 20 ευρώ.


Ζημιές/Φθορές Δωματίου

Σε περίπτωση φθοράς δωματίου ή άλλης περιουσίας που οφείλεται σε δόλο, βούληση ή αμέλεια, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημίας που υπέστη.


Καθαρισμός των δωματίων

Τα δωμάτια καθαρίζονται κάθε μέρα, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες αλλάζονται κάθε 2η μέρα.

Αν επιθυμείτε αλλαγή νωρίτερα μπορείτε να βάλετε τις πετσέτες/σεντόνια στο καλάθι απλύτων και την ίδια μέρα θα σας προμηθεύσουμε με καινούργια με χρέωση +5 ευρώ  ανα αλλαγή.

Παρακαλούμε μην πετάτε τις βρώμικες πετσέτες στο πάτωμα. Στο δωμάτιο υπάρχει ειδικό καλάθι.


Πολιτική Καπνίσματος 

Το κάπνισμα και άτμισμα  επιτρέπεται  μόνο στις βεράντες και τους εξωτερικούς χώρους.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το κάπνισμα πραγματοποιήθηκε σε ένα δωμάτιο, το ξενοδοχείο θα χρεώσει τέλος καθαρισμού €250 στο λογαριασμό σας πριν ή μετά το check-out.


Πολιτική για παιδιά

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες ανά πάσα στιγμή κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Οι γονείς/κηδεμόνες είναι υπεύθυνοι για τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων και ηλεκτρικών συσκευών στην κουζίνα του δωματίου.

Θα χαρούμε να αφαιρέσουμε αιχμηρά αντικείμενα από το δωμάτιο και να αποκλείσουμε τη χρήση των συσκευών για την αποφυγή ατυχημάτων.

Το  Nomad’s House Hotel  δεν θα φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που οφείλονται στη μη εξουσιοδοτημένη χρήση συσκευών και ειδών κουζίνας από ανηλίκους.


Πολιτική κατοικιδίων

Το Nomad’s House Hotel δεν δέχεται σαν επισκέπτες τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Εξαιρούνται ρητά σκύλοι οδηγοί τυφλών που φέρουν ενημερωμένα βιβλιάρια υγείας και έγγραφα πιστοποίησης.


Όροι χρήσης WIFI

Χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη από τo Nomad’s House Hotel Υπηρεσία WiFi για την πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet) μέσω ασύρματου δικτύου (WiFi) αποκλειστικά (εφεξής Υπηρεσία) αποδέχομαι, αναγνωρίζω και δηλώνω τα ακόλουθα:

Σε κάθε περίπτωση με την πρόσβαση και τη χρήση της Υπηρεσίας WiFi εκ μέρους μου, συμφωνώ ότι οι εξαιρέσεις και οι περιορισμοί ευθύνης που τίθενται στο παρόν κείμενο είναι ορθοί και λογικοί. Σε περίπτωση που θεωρώ ότι δεν είναι λογικοί και ορθοί, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την Υπηρεσία WiFi.

Είμαι άνω των 18 ετών, καθώς η Υπηρεσία WiFi διατίθεται μόνο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Εφόσον θέλω να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία το ανήλικο παιδί μου αποδέχομαι αυτούς τους Όρους για λογαριασμό του και είμαι υπεύθυνος για την επίβλεψη του ανήλικου παιδιού μου ως προς την ορθή χρήση της Υπηρεσίας.

To Nomad’s House Hotel προσφέρει χωρίς χρέωση την Υπηρεσία WiFi για τη διευκόλυνση της περιήγησής μου στο διαδίκτυο, κατά την παραμονή μου στους χώρους του.

Τo  Nomad’s House Hotel δεν αναλαμβάνει καμία άλλη υποχρέωση απέναντί μου, όπως ενδεικτικά να εξασφαλίζει απρόσκοπτη ή συνεχή σύνδεση, σταθερή ταχύτητα, συμβατότητα εξοπλισμού, ασφάλεια εξοπλισμού, λογισμικών, προσωπικών στοιχείων ή επιχειρούμενων συναλλαγών, καθώς και να ελέγχει τις μεταδιδόμενες πληροφορίες και δεδομένα ή την καταλληλότητα του περιεχομένου των σελίδων που επισκέπτομαι, την αποκλειστική ευθύνη για τα οποία έχω εγώ.

Αναγνωρίζω ότι το διαδίκτυο (internet) είναι ένα ανοιχτό περιβάλλον, ότι είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος για την τήρηση και την προστασία των προσωπικών μου στοιχείων, ότι οφείλω να ενεργώ με τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια παίρνοντας τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας, για να αποτρέψω την παράνομη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων.

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας WiFi οφείλω να ενεργώ με καλή πίστη, σύμφωνα με τα χρηστά ήθη, να μην προβαίνω σε πράξεις ή παραλείψεις, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης ή την εκκίνηση οιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του Nomad’s House Hotel , που ενδεικτικά, και όχι αποκλειστικά, αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε ειδικούς ποινικούς νόμους, στη νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στη νομοθεσία περί τηλεπικοινωνιών, στη νομοθεσία για την πνευματική ιδιοκτησία, καθώς επίσης και στη σχετική νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας, ούτε και σε πράξεις ή παραλείψεις που θα μπορούσαν να προσβάλλουν οποιοδήποτε δικαίωμα ή άλλο έννομο συμφέρον τoυ  Nomad’s House Hotel.

Ευθύνομαι αποκλειστικά για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη προκληθεί σε εμένα, στο ξενοδοχείο ή σε τρίτους από πράξεις ή παραλείψεις μου κατά τη χρήση της Υπηρεσίας WiFi του Nomad’s, την οποία δηλώνω ότι δεν θα χρησιμοποιήσω για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παράνομης, αθέμιτης, ανήθικης, αντιδεοντολογικής, καταχρηστικής, παρενοχλητικής ενέργειας και ιδίως για τις εξής δράσεις:

 1. Διακίνηση παράνομου, πορνογραφικού, βίαιου, άσεμνου ή με κάθε τρόπο προσβλητικού, συκοφαντικού ή δυσφημιστικού περιεχομένου, που ενδέχεται να παραβιάζει την προσωπικότητα του άλλου, είναι ρατσιστικό ή εθνικά προσβλητικό, ή με άλλον τρόπο αμφισβητούμενο.
 2. Παρακολούθηση, παρενόχληση, απειλή ή βλάβη άλλου ατόμου.
 3. Παράνομη πρόσβαση σε συστήματα, υπερφόρτωση δικτύου, αποστολή μη ζητηθείσας αλληλογραφίας για εμπορικούς ή μη σκοπούς/ spamming. γνωστοποίηση εμπιστευτικών πληροφοριών.
 4. Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
 5. Μετάδοση, αποθήκευση ή θέση σε διαθεσιμότητα με άλλον τρόπο οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς ή οποιονδήποτε άλλον κώδικα, αρχεία ή προγράμματα υπολογιστή που είναι σχεδιασμένα για να βλάψουν, να επηρεάσουν ή να περιορίσουν την κανονική λειτουργία της Υπηρεσίας.
 6. Δημιουργία παρεμβολών ή διακοπή της Υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην Υπηρεσία μέσω αυτοματοποιημένων τρόπων, όπως σκριπτ ή προγραμμάτων ανίχνευσης ιστού), ή τυχόν διακομιστών ή δικτύων που είναι συνδεδεμένα με την Υπηρεσία, ή τυχόν πολιτικών, απαιτήσεων ή κανονισμών δικτύων που είναι συνδεδεμένα με την Υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένων της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, της χρήσης ή παρακολούθησης δεδομένων ή κίνησης που σχετίζονται με αυτά).
 7. Σχεδιασμό ή διενέργεια οποιασδήποτε παράνομης δραστηριότητας.

H υπηρεσία WiFi παρέχεται «ως έχει» και «όπου ευρίσκεται», χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Τo  Nomad’s House Hotel δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά μου (άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική) σχετιζόμενη με την εκ μέρους μου χρήση της υπηρεσίας WiFi, ακόμη και εάν τo Nomad’s House Hotel είχε ενημερωθεί για την πιθανότητα να προκύψουν τέτοιες ζημίες.

Αναγνωρίζω ότι η Υπηρεσία WiFi του  Nomad’s House Hotel έχει σχεδιαστεί και προσφέρεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση, σε ατομική βάση. Τo  Nomad’s House Hotel δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη υποστώ εγώ ή οποιοσδήποτε τρίτος σε περίπτωση διαφορετικής χρήσης της Υπηρεσίας WiFi (διαφυγόντα κέρδη λόγω  μη ολοκλήρωσης επαγγελματικής δραστηριότητας, απώλεια ευκαιρίας, κ.λπ.) από την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της Υπηρεσίας.

Τo Nomad’s House Hotel δεν συστήνει και δεν ευθύνεται για τη χρήση της Υπηρεσίας WiFi για επαγγελματικούς σκοπούς.

Ευθύνομαι αποκλειστικά για την επιλογή, εγκατάσταση, ενεργοποίηση, χρήση και λειτουργικότητα του εξοπλισμού, των συστημάτων, λογισμικών και πρωτοκόλλων ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσω κατά τη σύνδεσή μου στην Υπηρεσία WiFi του Nomad’s House Hotel , ως προς την καταλληλότητά τους και την παροχή προστασίας από εξωτερικές απειλές, συμπεριλαμβανομένου κακόβουλου λογισμικού.

Ευθύνομαι αποκλειστικά για τη διατήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα και της ασφάλειας των δεδομένων που καταχωρίζω στην Υπηρεσία WiFi και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιώ κατά τη χρήση της.

Το Nomad’s House Hotel  δε μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του εξοπλισμού μου, ούτε την ακεραιότητα, διαθεσιμότητα και εμπιστευτικότητα των πληροφοριών, αρχείων και δεδομένων που ανταλλάσσω μέσω διαδικτύου, έναντι παράνομης πρόσβασης ή χρήσης. Αναγνωρίζω ότι είναι δική μου ευθύνη η διατήρηση επαρκών μέτρων ασφάλειας που να παρεμποδίζουν την παράνομη πρόσβαση ή χρήση του υπολογιστικού μου εξοπλισμού και την αποκάλυψη εμπιστευτικών μου πληροφοριών καθώς και την παράνομη πρόσβαση στην Υπηρεσία WiFi διαμέσου του εξοπλισμού του Nomad’s House Hotel.

Τεχνική υποστήριξη δεν παρέχεται από το Nomad’s House Hotel.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου του Nomad’s House Hotel  δεν δύνανται ούτε υποχρεούνται να παρέχουν διευκρινίσεις, οδηγίες κ.λπ. αναφορικά με τη χρήση της Υπηρεσίας WiFi.

Η παράβαση οποιουδήποτε από τους παρόντες όρους αποτελεί λόγο άμεσης διακοπής της πρόσβασής μου στην Υπηρεσία WiFi.

Οι παρόντες «Όροι Χρήσης WiFi» διέπονται από το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο και κάθε διαφορά που απορρέει από την εφαρμογή τους υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αρμοδίων δικαστηρίων της Αθήνας.